Bröllop Hällestad Finspång


Bröllop på Hällestad Kyrka Finspång.

Lördag den 4 Augusti 2018 bjöds det på bröllop vid Hällestad kyrka i Hällestad, Finspång, Östergötland.

Allt började med ett litet mejl tidigt i våras om att få fotografera deras bröllop. En varm sommardag träffade jag denna fina och underbara par för en provfotografering och bröllopsmöte i Folkparken, Norrköping. Det jag alltid vill ha är ett bröllopsmöte där vi alla kan träffas och höra med vad ni brudparet vill. Allt gick superbra! Speciellt när man känner det där lilla extra klicket mellan mig och brudparet.

Tillslut kom bröllopet, dagen började med strålande sol tills regnet öste ner innan vigseln. Vigseln höll till i Hällestad kyrka, Hällestad, en liten by utanför Finspång i Östergötland. Kyrkan var helt magisk och väldigt stor, alltså perfekt yta för mig som fotograf. 

När väl vigseln var klar kom värmen och solen fram igen. Som alltid efter vigseln blev det lite mingelbilder och annat. Dagen fortsatte med porträttfotografering runt området, vi fotograferade vid en äng och några gräsplättar. En blandad kompott helt enkelt. 

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett var du planerar bröllop i Sverige – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till mig idag!