Happy St. Patrick’s Day allesammans!


St. Patrick’s Day är alltid den 17 Mars och firas Saint Patrick död, Irlands mest berömda skyddshelgons. Dagen grön är här, betyder att alla ska klä i något grönt, jag däremot som aldrig brukar ha gröna kläder fick nöja mig med ett par gröna converse och en grön stor rosätt som jag köpte. Vi gick och la oss rätt tidigt igår kväll efter flygresan, är alltid extremt trött på en flygdag då alla känslor kommer på samma gång. Jag blir alltid sådan haha. Iallafall började dagen på en amerikansk diner på Time Square, väldigt amerikanskt med möbleringen och allt där emellan. Klockan tio ställde vi oss längs 5th Avenue och väntade in världens största parad. Jag som har bott i USA kan säga att amerikanerna går all in när det gäller stora helgdagar och jaa, alla kläde sig i grönt och var mer trevliga än vanligt. Paraden började klockan elva från 44th Street till American Irish Historical Society på East 80th Street och slutade halv fem på eftermiddagen.