Nu är introduktionsvecka över och jag har inte skrivit på länge.


I tisdags hade vi Erasmus Introduction Event med Lynn Sinclair. Där pratade hon om de olika klubbarna och sporterna som finns. Även hur allt fungerar. Vi tog även möjligheten att signera alla Erasmus papper och även registrerade oss på alla kurser/modules. Det var tisdagen.


Onsdagen hade vi schemalagt mellan 11-16 men hade bara 20minuter i skola, vilket så det har varit. Vi hade Personal tutors & intro to Moodle. Vilket inte alls stämde och informationen var bara till de som går i själva programmet. Efter det gick vi Erasmus student till Starbucks caffet i campus och pratade en hel del. Vi är redan ett litet gäng som går i samma program. Det är vi tre svenskar, tre fransyskor och två tyskar. eftermiddagen spenderades på gymmet.  


Idag hade vi Fresher’s Fair hela dagen, där stod företag, klubbar och sportlagen och pratade. Tänkt er som en mössa för första året studenter eller som kalasmottagningen i Linköping. Massa gratis grejer och annat kul! Hehe. Tänkte skriva upp mig på simlaget och basketlaget dock var simningen i Glasgow och basketen i Paisley campus vilket är alldeles för långt bort! Det var synd. Får simma på egen hand i simhallen vid stranden. Sedan hade vi schemalagt mellan 11-16, som vanligt kom den en kille och pratade om hur vi kan boka all utrustning i 20 min och sen var det klart för dagen…. lite irriterad blir man. Skönt ändå att det gick så fort.