VAD HÄNDER OM DET REGNAR?


Om det regnar mycket under er dag försöker vi fota under tak och skydda oss från regnet. Men! Om det regnar sånt där mysigt romantiskt regn kommer paraplyet fram och ni får stå där bara ni under paraplyet. Det är hur mysigt som helst med lite regn. Jag vet att ni inte vill ha regn men jag tycker vi gör det bästa av situationen. Jag har fotat där det har regnat MASSOR och det blev fantastiska bilder!


Vi bor i Sverige och kan tyvärr inte styra över vädret det gör att många brudpar är oroliga över regn på bröllopet. Faktum är att det är otroligt fint när det regnar. Jag är väl förberedd för att fota er bröllopsdag oavsett väder. För att ni ska slippa oroa er för detta har jag olika paraplyer. För att paraplyerna ska passa alla smaker har jag ett stort vitt där ni får plats och två mindre genomskinliga. Det blir otroligt romantiska bilder under ett paraply! Jag lägger ner tid på att reka de finaste fotoplatserna till er, i samband med detta spikar vi alltid tillsammans en back-up plan. När er bröllopsdag kommer, kan ni känna er trygga i att era bilder kommer bli vackra.

 

Här kommer fem tips om det skulle regna på er bröllopsdag: 

1. Planera för regn. Om det skulle bli regn är det alltid bra att ha en plan B, kanske inte det ni helst vill ha. Om det skulle hända kan det lätt bli frustrerande att inte veta var ni ska ta vägen. Ni vet hur sommaren i Sverige kan bli, ingen vet när regnet väl faller ner.

2. Egentligen är det bara lite vatten, varför inte ta vara på det. Det både jag som fotograf och ni kan tänka på är paraply. Hur mysigt och romantiskt är inte en porträttbild med vita eller genomskinliga paraplyn! Bara ni två under ett paraply. 

3. Det är bara att vara flexibel och ha rätt timing. Det kanske inte blir ett porträtt med solnedgången, istället blir det en mysig dans i regnet

4. Få inte panik! Jag lovar att ni kommer få en helt magisk dag ändå!

5. Njut, bara njut! Det kommer inte bli katastrof om det regnar eller om allt inte går helt och hållet enligt planen. Ni kommer ändå dela er stora dag med vänner och familj. Kommer bli en helt perfekt bröllopsdag!