På dagens schema stod det Skottlands årligs flygshow som i år var vid Ayr Beach. Jag, Linnéa och Caroline gick till stranden direkt efter tolv och såg lite av uppträdandet. De hade byggt upp ett tivoli vid stranden, tydligen är flygshowen ganska känd här i Skottland. Det var ett uppträdande igår och sista idag. Mellan 12-18 höll de på dock gick vi efter tre då regnet höll på och komma. När vi väl var där såg vi olika plan som gjorde alla sorters konster. Det var alltifrån ett plan till flera plan samtidigt. Min favorit var planet som gjorde konster med molnen.


På vägen tillbaka gick vi förbi centrum då jag behövde köpa fler galgar till garderoben och Linnéa behövde köpa ett paraply. Såklart som vi trodde kom regnskuren, vädret här kan man inte lita på haha. Efter centrum gick jag och Linnéa hem till mig för att planera lite vad vi vill se och göra här. Då vi troligen inte kommer ha mycket bokade saker i schemat får vi lite tid över sightseeing.


Igår kväll höll boendet en välkomstfest med alla som bor här dock kom inte många skulle tro max 30st. Jag och Linnéa var kvar en stund tills vi blev hungriga. Det slutade med att vi gick till Tesco och köpte varsin pizza som vi åt hos henne framför tv-serie.