Bröllop trosa västerljung


Bröllop på Sund Nergården Trosa.

Lördag den 30 Juli 2016 bjöd det på bröllop på Västerljung Kyrka och Sund Nergården mellan härliga Jeanette & Tobias i Västerljung/Trosa, Södermanland.


Jag träffade Jeanette & Tobias för porträttfotografering där festen höll till, nämligen Sund Nergården. Kan varmt rekommendera platsen. Vi fotograferade mot vattnet och på gräset. Dagen fortsatte med vigsel vid Västerljung Kyrka. Jag fotograferade när gästerna anlände samt pratade med prästen för vilka restriktioner som gällde. Att ha en fotointresserade präst gjorde allting ännu bättre haha. När vigseln tog slut blev det mingelbilder samt gruppbilder innan det var dags att ge sig av till middag samt fest. 


Jag kan inte beskriva med ord hur det var att fotografera mitt första bröllop! Jag vaknade dagen efter med träningsvärk i magen av allt skratt och ont i käken av all glädje. Tobias och Jeanette, tack så jättemycket för att få vara just er fotograf. Jag är innerligt tacksam och hedrad! Att fotografera bröllop var helt nytt för mig men jag tyckte det blev bra ändå! Det var en utmaning men otroligt roligt! Jag skulle definitivt göra det igen.


Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett var du planerar bröllop i Sverige – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till mig idag!