Bröllopsfotograf italien & Frankrike

FAQ

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Om det regnar rätt mycket under er dag, försöker vi fota under tak och skydda oss från regnet. Om det regnar sånt där mysigt romantiskt regn då ni kommer paraplyet fram och ni får stå där bara ni. Det är hur mysigt och romantiskt. Jag vet att ni inte vill ha regn, men i vissa länder och kulturer betyder det bara tur och jag tycker vi gör det bästa av situationen. jag har fotat där det har regnat och det blev faktiskt de mest fantastiska bilder!

VI VILL ATT DU STANNAR LÄNGRE ÄN BOKAT?

Det gör jag gärna! Jag stannar max 2 timmar extra och då debiterar jag 3000kr i timmen (ca 50 bilder/timmen). Detta läggs sedan på slutfakturan. Vi pratar om detta tillsammans, jag stannar aldrig längre utan er önskan.

BEHÖVER DU MAT OCH DRYCK UNDER BRÖLLOPSDAGEN?

Vid fotografering fem (5) timmar eller mer behöver jag lite varm mat under kvällen, detta är lämpligt när ni äter er huvudrätt. Under kvällen fotograferar jag allt som händer men i mindre omfattning när ni äter då det är trevligare för era gäster.

Under middagen sitter jag gärna på sidan av eftersom jag vill snabbt kunna fotografera er mysiga middag.

VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK?

Om det skulle hända har jag ett stort kontaktnät med fotografer runt om Sverige som jag kan kontakta för att få en ersättare.

Från tidigare brudpar

LISA & MÅNS

”Vi skulle definitivt rekommendera dig! Tack för en trevlig stund och superfina foton"

MATHILDA & ROY​

”Tack för du ville fota vårt bröllop! Helt underbara bilder! Ett stort Tack betyder mycket för oss!"

Jeanette & tobias

“Fanny är en skicklig fotograf som förgyllde vår bröllopsdag. Vi har fått fina minnen för livet. Och dessutom är hon en jättehärlig tjej vilket gjorde fotograferingen både rolig och minnesvärd. Vi kan rekommendera henne starkt!

Vad ingår i mina paket?

Bröllopsguide & Checklista

Ni får min bröllopsguide fylld med tips inför er dag som jag samlat på mig genom åren av alla bröllop jag fått vara med på! Ni får även er checklista som ni fyller i under er planeringstid, denna går vi sedan igenom under mötet.

Bokningspaket

Efter bokning får ni ett bokningspaket med posten som innehåller lite smått & gott (och goda!) som passar perfekt till blivande brudpar i planeringsfasen!

Det är fullproppat med godsaker och produkter som förhoppningsvis kan få er att ta ett steg tillbaka från planeringen, ta några djupa andetag och vara i nuet.

Provfotografering & möte

Senare i processen bokar vi upp ett möte där ni kan ställa alla frågor och funderingar som har kommit upp längs vägen. Inför mötet får ni en checklista som vi kommer ha som underlag.

Vi planerar även in en provfotografering. Det är en unik möjlighet för oss att fotografera tillsammans inför bröllopet. Ni får fem vackra högupplösta bilder som ni får använda.

Support & kontakt

Jag finns här för er under planeringen som stöd och för att bolla frågor eller idéer som kan komma upp längs vägen. kan vara allt från antal timmar för fotograferingen, vad ni behöver tänka på eller allt annat mellan himmel och jord.

BILDBEARBETNING

Nu börjar mitt stora jobb. Det ska göras urval av alla bilder, redigeras och leverars till er. Leveranstiden kan vara upp till sex till tio veckor under högsäsongen (maj-sept).

BRÖLLOPSPAKET 2023

DESTINATION WEDDING EUROPA

I detta paket fotograferar jag sammanhängande tolv timmar! Jag hinner med allt från förberedelser till sena kvällen.

– Bröllopsguide & checklista

– Bokningspaket

– Provfotografering & möte

– Support

– Rese- och boendekostnad inom Europa

– 12 timmars sammanhängande fotografering

– 600st redigerade bilder

40 000kr

Skicka Bokningsförfrågan