PIER 39


Nu har vi firat 4th of July tillsammans med uppskattningsvis över 100.000 pers!!! Jag har aldrig sett så mycket folk samlade på ett och samma ställe i hela mitt liv. Vi hade första parkett ute på pier 41. De smällde av världens största fyrverkerier i ca 30 minuter. Den ena värre än den andra.


Dagen började med en inspirerande frukost, där vi fick välja mellan muffins eller croissant, smör eller marmelad, kaffe eller te och en skål med färsk frukt (ananas, två sorters melon och jordgubbar)! MUMS! Sedan utforskade vi staden, började med Lombard St. och en liten tur med gamla Cable Car, kostade 6 dollar var enkel resa. Då åkte vi från Fishermans Warf till Union Square alltså shopping gatan här i San Fransisco. Var jättehäftigt! Vi gick tillbaka, en sträcka på ca 4 km upp för alla backarna och sen ner igen. Staden är verkligen backig!


In mot kvällen blev det en fisksoppa serverat i bröd på Fog Harbor, en restaurang ute på Pier 39. Smakade lite speciellt, men gott. Väntetiden på andra restauranger efter att först skrivit upp sig på waiting list var 1,5-2 timmar. Utsikten från våran restaurang var fantastisk.


Nu har vi bara cykling över Golden gatebron och Alcatraz kvar. Får se om vi ställer klockan på 05:00 imorgon bitti och går bort till pier 33 och försöker köa för biljetter till The Rock….