Min första dag i Santa Barbara


Har just nu levt min första hela dag i Santa Barbara. Dagen började med att hitta en 99 cent store (mat måste man ha för att överleva). Därefter gick vi ner till stranden för en liten fototur, tog cirka 5 minuter att gå dit. Stranden är helt enorm och vattnet var helt OK, inte varmt men inte kallt. Jag och Daniella gick runt vid stranden, hamnen och tillslut i skolan. Det kanske tar 3 minuter att komma till skolans område, jag skojar inte om det tar minst en kvart för att komma till andra sidan skolan. Det är helt enormt stort!


Efter runt tre till fyra timmars gående och fotande gick vi tillbaka till lägenheten för att hitta vår fina lilla pool. Där kommer jag spendera många timmar i framtiden. Runt halv sex kom en av hennes kompisar från USA till oss. Vi följde med dem till Downtown, till och med amerikaner hittar inte så bra. Då känner jag mig inte så ensam längre. Efter att gått runt och tillslut hittat centrum bestämde vi oss för att åka till ”USA:s bästa cheesburgare* In and Out. Restaurangen låg 5 miles från centrumet och jaa… hamburgaren var väldigt god, bästa hamburgaren från en snabbmatskedja men dock tycker jag att hemmagjord är det bästa!

Efter maten åkte vi tillbaka till centrumet, Downtown och skulle gå till en klubb där man kan lära sig line dance, tyvärr var det bara på fredagar. Vi gick till en annan bar för att spela pilar och biljard. Jag kände mig verkligen som en amerikan ett tag. Vi hade det jättetrevligt! Bara att man är under 21 och inte kan dricka alkohol betyder det inte att man inte kan ha kul!


Nu är vi tillbaka och klockan är runt halv tolv. Jag är väldigt trött fortfarande, kanske behöver ännu en dag för att ställa om mig. Många frågar hur jag mår, ja…jag är halvdöd eller ?? Zombie. Genom att det är 9 timmar bakåt så tar det en stund innan jag har ställt om mig.