Har packat allt till och med matsäck inför fyra timmar kommande tågresan mot Anaheim. Tåget går 4:12PM och kommer fram 8:10PM.


Gick upp tidigt på morgonen för att försöka komma till in till Disneyland när dom öppnade, 9:00AM. Femton minuters promenad från vårt hotell kom vi fram i god tid. Trodde att det skulle vara mer folk! Var inga köer alls till alla saker. Förutom till berg-och-dalbanan i mörker, den var cool! Första gången jag åkte en berg-och-dalbana i total mökerr (helt svart), hade ju ingen aning vart man åkte. Efter lunchtid kom dom andra fyra tjejerna dit och vi gick runt i den 40’C graders värmen! Var nästan för varmt, det ända sättet att kyla ner sig var genom alla vatten attraktioner. Först var vi inne på ”riktiga” disneyland och sedan försatte vi in på Disneyland California Adventure. Skillnaden mellan dessa två är att Disneyland är mer för barn än den andra.


På kvällen såg vi den fantastiska fyrverkeri showen, trodde jag var inne i en Disneyfilm! Den var helt magisk med fina färger över slottet.

Kom tillbaka till hotellet efter 13 timmar på Disneyland med fel sorts skor…Mina fötter är helt döda, inte världens bästa skor att gå i (platta sandaler) men trodde första att det var en bra idé p.g.a. alla vatten attraktioner. Kan äntligen säga, ”jag har varit på Disneyland”, har aldrig varit där förut inte ens i något annat land.. Kul hade vi när vi gick runt i alla olika parker som Disneyland (Disney park och California adventure) kunde erbjuda.