Jaha, tänkt vad tiden går fort! Det är torsdag den 29 augusti och jag har varit här i tre, 3 veckor redan. Måste bara påminna er om att det här är det bästa jag har gjort. Trivs hur bra som helst, skolan (med sina 22000 elever) så känner jag mig inte så ensam. Lektionerna är roliga, uppgifterna är lätta och roliga (indesign och photoshop varje dag!)

Första veckan i skolan är avklarad, redan fått 4 uppgifter att göra. Jag började bra, fick A på min första uppgift. Skulle rita en färgglad teckning i Indesign med olika fonts och storlekar. (Fick inte vara en snögubbe eller robot)…Jag ritade en mask som tänkte äta ett äpple, jag kallade teckningen, ”The Adventure”.


Vi gick återigen till, The Conversation Cafe, och träffade samma personer som förra veckan. Spelade bingo (jag och Daniella vann), pratade och åt för mycket sötsaker…