Idag är det torsdagen den första maj, första lediga torsdagen denna termin. Genom att simningen är slut så är jag ledig på måndagar, torsdagar och fredagar.

Dagen började med tre timmar på stranden med min rommie Jessika, av alla dagar så stängde dom av poolen på den varmaste dagen. Det var 35 grader i solen, ett kallt dopp i havet var svalkande och skönt. Efter några timmar mötte jag upp min holländska kompis, Charlotte på stranden. Vi båda behövde nya foton till våra portfolion i foto klasserna, det blev en foto tur på stranden.


Det var några veckor sedan jag skrev här sist men mycket har hänt sen dess. Haft simtävling varannan helg som tagit upp hela torsdagen till lördagen. Med tåren i ögat måste jag säga att min sista, ALLRA sista simträning var igår då 6 av 17 styckena i mitt lag ska tävla i 2014 CCCAA Swim & Dive State Championships. Heja VQS!!

Att säga farväl till simningen var svårt för jag har umgåtts med samma underbara människor och haft denna lagkänsla varje dag 11:30 – 13:30, då vi haft träning. Simningen kommer nog vara en av sakerna jag mest kommer längta efter när jag är i Sverige och drömmer mig bort igen till palmernas paradis.

Igår när solen sken utanför lägenheten på morgonen tog jag chansen att sitta i solskenet och åt frukost. Gick knappt att sitta med linne och shorts! Tydligen ska värmen komma, runt 26-33 grader ska det vara hela veckan! Alla finals kan få vänta en stund då jag ska sola och få bort min hemska baddräkts rand från magen och ryggen…