Vaknade klockan sju i morse och var rätt pigg på grund av tidsskillnaden. Jag och Jessika började dagen att gå till Starbucks och äta frukost, kaffe, yoghurt och lite frukt. Sedan gick vi till 99 cent för lite mathandling, radio check för fixa sim-kort och till sist mer mathandling på Ralphs. Vi åkte bussen tillbaka, tog det lugnt och gick till skolan för att fixa böckerna för detta termin. Nu är allting fixat och klart inför den kommande terminen. Nu är man hemma och har det lugnt. Är fortfarande jetlaggad.


Dagen i Sverige började med att gå upp klockan 5 för packa det sista och äta fin frukost med familjen en sista gång. När väl klockan slog sex åkte vi upp till Arlanda. Jag checkade in och lämnade ifrån mig mitt bagage. Sen var det bara att säga hej då.

Klockan 10:40 gick mitt tomma första flyg till New York för en mellanlandning, I New York fick jag hämta mitt bagage och ”checka in” det igen. Efter två timmar gick mitt andra flyg som den här gången skulle ta mig till Los Angeles. Fast detta flyg var fullt. Efter 16 och en halv timme flygning var jag äntligen framme. Runt åtta på kvällen kom Santa Barbara air bus som skulle ta mig till min slutdestination. Jag var framme i lägenheten klockan 23.

Jag är ganska imponerad idag att det bara några timmar tills man är på andra sidan jordklotet. Iallafall idag är man ganska trött, väldigt trött! Att flyga med förkylning och feber är inte den bästa kombinationen.