Det är fredag, bästa dagen på hela veckan då man bara har helgen framför sig. Just den här gången är det långhelg för på måndag är det helgdag här i Amerika då det firas, Veterans Day. Det är en dag vi firar för att tänka lite extra på dom som har krigat. ”Veterans Day is an official United States holiday which honors people who have served in armed service also known as veterans.


Idag har vi, alla IBS:are haft ett litet möte om kurser, CSN och registrering för nästa termin som sker om två veckor…Herregud vad tiden går fort när man har kul! Mötet hade vi i Sal, A-211 från elva till ett. Den 21 november klockan åtta på morgonen ska jag fixa alla kurser, hade tänkt mig grafisk design 2, online marketing (dem kurserna behövs för att avsluta min certificate), Intercolligate Swimming Women (simningen), Beginning Surfing och någon fotokurs (det blir troligen foto 1…). Genom att simträningarna kommer vara något fler nästa termin så är det svårt att ta några kurser som jag vill ha. Men vad gör mna inte för simningen.

Nu sitter jag här, dricker kvällens kaffe och äter värm banan i ugn med vitchoklad. Snart, om cirka en och en halvtimme rullar bilen mot Los Angeles. Det blir jag, Daniella, Andrea, Maggie, Enia, Carl och Jacob som ska gå på Aviciis konsert i Hollywood Bowl, Hollywood på lördag. Vi tänkte göra en liten roadtrip igen fast den här gången söder ut. VI hade tänkt oss att åka till IKEA, se Hollywood skylten och gå på en Lakers basketmatch, men vi får se vad vi hinner och inte. Jag tror ändå vad vi en ska göra så kommer det bli en grym weekend.


Skolan rullar på som vanligt, genom att det är November och fyra veckor kvar tills jullov så har jag redan börjat med alla mina finals. Det var ju bara förra veckan jag blev klar med mina midterms. Som sagt går tiden fort och snart sitter jag på planet från LAX till det kalla landet landet i norr som kallas Sverige. Om jag redan nu är så bortskämd och fryser vid femton grader, hur kommer jag då klara av en svensk vinter?? Som jag inte har sett sedan februari/mars, det var ett tag sedan. Idag är det också exakt tre månader sedan jag kom hit till underbara varma Kalifornien. Kan inte förstå hur mycket som har hänt på så kort tid och hur jag har förändrats som person. Att jag gör min process book i Graphic Design Basics om min student är inte lätt får åtminstånde alltid en liten tår som rinner ner. Tänk att det var nästan ett halvår sedan jag tog studenten, stod på flaket och var helt genomblöt av olika sorters alkholdrycker. Jag måste nog säga att den studen var den bästa dagen i hela mitt liv. Dock är min tid här i Santa Barbara minst lika bra. Kommer aldrig att glömma den här otroliga resan. Är något jag verkligen rekomenderar!