Idag efter redan två timmars lektionen gick vi till bookstore för att köpa våra böcker inför terminen. Japp, 208 dollar försvann bara sådär! Det var bara 3 styckena!! Shit vad dyrt! Hoppas bara att jag får mycket pengar tillbaka när jag lämnar dem efter mina final exam. Vi gick hem och sedan till stranden, Leadbetter Beach som ligger precis vid skolan och är hur lång som helst. Gick också till yogurtland, mums vad gott det var!! Farligt för plånboken.

För cirka två timmar sedan kom jag tillbaka från en springtur, tror runt 6 kilometer lång, fram och tillbaka till piren. Vädret är fortfarande perfekt på kvällarna för en springtur! Tyvärr var det väldigt mörkt men jag var inte ensam på de perfekta springbanorna vid stranden!


Igår började första kursen, PD 101-B en kurs som alla nya internationella studenter måste ta (ör att kunna hitta alla klassrum och kunna amerikanska systemet. Klockan 9.00 samlades vi i ECC huset, klassrum 05. Denna kurs håller på igår, idag, måndag och tisdag. Vi gick också iväg till 5 points shopping mall. Kvällens maträtt kommer blev veckans flygande Jakob och kyckling inlindad i bacon.