Äntligen kom dagen vi alla hade längt efter! Vi skulle se Loch Lomond och The Highlands. Dagen började med att alarmet ringde 06:00 för att jag och Linnea skulle hinna köpa frukost innan bussen skulle gå från Glasgow University 07:10. Vi gick förbi Tesco innan vi kom fram till bussen. Det var en fullproppad buss som åkte ut på motorvägen. På vägen pratade vi med andra svenskar som satt framför oss hela vägen. Efter 45 minuter kom vi fram till första stoppet som blev Loch Lomond. Vi stoppade på Glencoe ”Three Little Sisters”, Loch Ness, åt lunch i Fort Augustus, sedan åkte till Urquhart Castle och Inverness. Efter Inverness åkte vi motorvägen tillbaka. Var beredda på att vägen upp i Highlands är inte den rakaste men den vackraste! 

Vi kom fram till samma ställe vi blev hämtade runt åtta på kvällen och då vi redan hade köpt bussbiljett tillbaka var det bara att vänta på bussen i en timme. På grund av fotbollsmatch samma kväll var det många som skulle på. Bussen blev mer än 40 minuter försenad till Ayr. Jag kom hem strax efter halv tolv på natten. Imorgon blir nog en vilodag.  


För att sammanfatta turen så var just där Nessie var inte det bästa utan det var nog Loch Lemond parken. Om ni har chansen att åka upp till the Highlands när ni är i Skottland så gör det! Naturen och den friska luften uppe i Highlands var helt fantastisk.