Hallå,

Har idag upplevt mina första regndroppar i Santa Barbara. Dagen med lite vind och såklart när vi kom till simträningen kom de gråa molnen som jag inte har sett på långe, mer vind och sedan kom regnet. Man känner skillnad när temperaturen sjunker med fem grader. Vi, alla simmare, stod vid bassängkanten och frös ihjäl oss men icke sa nicke, chuckie (min tränare), ville att vi skulle hoppa ner i bassängen. Som tur var, förs vi inte ihjäl oss för bassängen var varmare än jag trodde plus att solen kom fram efter halva träningen. Som lite plåster på såren efter denna tråkiga, kalla dag köpte jag och några kompisar biljetter till Aviciis konsert i Hollywood Bowl, Hollywood den 9 november. Ska bli grymt kul! Också fick jag reda på att mamma och mormor kommer och hälsa på den 21 november till 29 november, ska också bli jättekul!