Wave day, en informationsträff för internationella studenter.

Dagen bestod av en informationsträff med alla internationella studenter (såklart i olika grupper, vi är ungefär 1500 studenter från olika länder i världen). Träffen började 9.15 och höll på i minst två timmar. Där gick vi i genom saker som säkerheten, bookstore och I-20s regler. Allt slutade med en lunch tillsammans, kött med böngryta (lite speciell smak).

Har idag fixat mitt student ID som också är ett busskort! Kan nu äntligen åka gratis buss! Senare på kvällen gick vi ner på stan och handlade mat från Ralph och på en farmers market. Måste bara tillägga att Santa Barbaras grönsaker och frukter är helt otroliga! Dem är sååå goda och färska, det bäst av allt billiga!


Igår blev det tillslut en springrunda till stranden. Var helt underbart att springa där, vattnet var lite mer stilla och himlen var lila. Vädret var perfekt, inte för varmt med lite kalla vindar! Perfekt för min smak. Både jag och Daniella var peppade för att röra på oss lite efter flygresan hit och lite onyttig mat.

Vi började springa till colleget och runt där, sedan neråt mot stranden och mot hamnen. Där sprang vi runt lite och sedan vidare till skolans stadium, La Playa Stadium. Där gjorde vi styrketräning och stretching. Till sist sprang vi hemåt. Allt som allt var vi borta en cirka timme. Helt underbart för två simmare som vi, jag tävlingssimmare och hon konstsimmare.