BRÖLLOPSFOTOGRAF Trosa vagnhärad


Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Ni ska gifta er, du och din älskade partner! Ni har en stor dag framför er, en fest eller härlig dag med de ni tycker om. Det är mycket planering och tid som har lagts ner. Därför är en av mina styrkor som bröllopsfotograf att fånga alla minnen som ni kan titta tillbaka på. För alltid. De känslor, leenden, tårar, nervositeten och människorna som gjorde just er dag.

Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av känslorna som finns runt omkring mig. Jag kommer gråta när ni ser varandra för första gången, gråta när ni säger ”ja” i kyrkan och skratta med er under talen under middagen. Jag vill att ni ska ha så roligt som möjligt framför kameran, även de kameraskygga. Ni kommer vara avslappnade och gapskratta tillsammans med mig.


Trosa är en mysig liten stad att gifta sig i. Varför inte gå längs Trosa ån eller ha middagen i någon lantlig lada nära lilla stan. Jag är uppväxt i Vagnhärad och kan jag nästan vara hörn och vrå i både Vagnhärad och Trosa.

FAQ

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Om det regnar rätt mycket under er dag, försöker vi fota under tak och skydda oss från regnet. Om det regnar sånt där mysigt romantiskt regn då ni kommer paraplyet fram och ni får stå där bara ni. Det är hur mysigt och romantiskt. Jag vet att ni inte vill ha regn, men i vissa länder och kulturer betyder det bara tur och jag tycker vi gör det bästa av situationen. jag har fotat där det har regnat och det blev faktiskt de mest fantastiska bilder!

VI ÄR VÄLDIGT OVANA FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR VI?

Det är inget ovanligt eller konstigt. Under provfotograferingen får vi testa att arbeta tillsammans och då får ni även prova att stå framför kameran innan stora dagen. Jag vill att ni ska ha sån avslappnad fotografering som möjligt och bara kunna njuta av dagen. Ni behöver bara vara er själva och det kommer bli hur grymt som helst!

PORTRÄTT FÖRE ELLER EFTER VIGSESLN?

Det finns inga rätt eller fel här, ”porträttet” som inte går att tas efter vigseln är ”first look”. Studen där ni först ser vandra med bröllopsklädsel på. Utifrån fotografens synpunkt är det bäst att lägga porträttfotograferingen efter vigseln, på grund av att soljuset inte är lika starkt efter klockan 13. Som starkast är ljuset mellan klockan 12-13.

VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK?

Om det skulle hända har jag ett stort kontaktnät med fotografer runt om Sverige som jag kan kontakta för att få en ersättare.

VI VILL ATT DU STANNAR LÄNGRE ÄN BOKAT?

Det gör jag gärna! Jag stannar max 2 timmar extra och då debiterar jag 3000kr i timmen (ca 50 bilder/timmen). Detta läggs sedan på slutfakturan. Vi pratar om detta tillsammans, jag stannar aldrig längre utan er önskan.

BEHÖVER DU MAT OCH DRYCK UNDER BRÖLLOPSDAGEN?

Vid fotografering fem (5) timmar eller mer behöver jag lite varm mat under kvällen, detta är lämpligt när ni äter er huvudrätt. Under kvällen fotograferar jag allt som händer men i mindre omfattning när ni äter då det är trevligare för era gäster.

Under middagen sitter jag gärna på sidan av eftersom jag vill snabbt kunna fotografera er mysiga middag.

Omdömen

JEANETTE & TOBIAS


“Fanny är en skicklig fotograf som förgyllde vår bröllopsdag. Vi har fått fina minnen för livet. Och dessutom är hon en jättehärlig tjej vilket gjorde fotograferingen både rolig och minnesvärd. Vi kan rekommendera henne starkt!”

01 / 02

VAD INGÅR I MINA PAKET?

BRÖLLOPSGUIDE & CHECKLISTA


Ni får tillgång till extern sida fylld med tips inför er dag som jag samlat på mig genom åren av alla bröllop jag fått vara med på! Ni får även er checklista som ni fyller i under er planeringstid, denna går vi sedan igenom under mötet.

BOKNINGSPAKET


Efter bokning får ni ett bokningspaket med posten som innehåller lite smått & gott (och goda!) som passar perfekt till blivande brudpar i planeringsfasen! Det är fullproppat med godsaker och produkter som förhoppningsvis kan få er att ta ett steg tillbaka från planeringen, ta några djupa andetag och vara i nuet. 

PROVFOTOGRAFERING & MÖTE


Senare i processen bokar vi upp ett möte där ni kan ställa alla frågor och funderingar som har kommit upp längs vägen. Inför mötet får ni en checklista som vi kommer ha som underlag. Mötet kan göras på ett mysigt café, digitalt eller i samband med provfotograferingen om ni har bokat ett sådant paket.


Om ni har bokat ett halvdagspaket (5h) eller mer planerar vi även in en 30 minuters provfotografering cirka 2-3 månader innan bröllopet. Det är en unik möjlighet för oss att fotografera tillsammans inför bröllopet. Det ingår fem högupplösta bilder.

SUPPORT & KONTAKT


Jag finns här för er under planeringen som stöd och för att bolla frågor eller idéer som kan komma upp längs vägen. kan vara allt från antal timmar för fotograferingen, vad ni behöver tänka på eller allt annat mellan himmel och jord. 

RESA OCH BOENDE


Resa och eventuellt boende ingår oavsett vart i Sverige ni gifter er. Var ni än gifter er i Sverige er så reser jag dit. Jag älskar att upptäcka nya platser!

FOTOGRAFERING & Redigering


Ni väljer paket efter antal timmar, 3, 5 & 8. Jag förevigar er dag på ett ”avslappnat” och genuint sätt, de stunder som ni alltid kommer minnas tillbaka till. Ni får såklart välja vilka stunder, så länge det är sammanhängande timmar. Det går bra att lägga till timmar vid bokning eller på plats (detta pratar vi om tillsammans).


Bildarbeting - Nu börjar mitt stora jobb. Det ska göras urval av alla bilder, redigeras och leverars till er. Leveranstiden kan vara upp till sex till tio veckor under högsäsongen (maj-sept).

BRÖLLOPSPAKET 2024

Om ni inte hittar ett paket som passar just er kan jag skräddarsy ett.

Åtta timmar


I detta paket fotograferar jag sammanhängande åtta timmar. Passar perfekt för er som vill hinna med förberedelser, bröllopsporträtt, vigsel, gratulationer, mingel, och middagen. Om jag får låna er 10 minuter från middagen och fota i fina Golden hour skulle ju vara perfekt! 


400 st bilder


27 000KR

fem TIMMAR


I detta paket fotograferar jag sammanhängande fem timmar, en perfekt halvdagsfotografering. Vi hinner med ev slutet av förberedelser eller början av middagen (här får ni bestämma vad ni vill ha fotograferat), bröllopsporträtt, vigsel. gratulationer och mingel.


250 st bilder


18 000KR

TRE TIMMAR


I detta paket fotograferar jag sammanhängande tre timmar. Passar perfekt för er som vill ha ett litet mindre paket. Jag hinner fotografera mysiga bröllopsporträtt och en härlig vigsel med gratulationer.


150 st bilder

Ingår ej provfotografering

OBS! Endast bokas i Trosa och Vagnhärad


13 000KR

90 minuter


Paketet passar perfekt till er som bara vill ha porträtten fotograferade, antingen själva eller med brudfölje. Eller har bröllop vid stadshuset. På 90 minuter hinner vi med porträtt och gruppbilder.


50 st bilder

Ingår ej provfotografering 

OBS! Endast bokas i Trosa och Vagnhärad


8 000KR

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Det är dags att börja skicka förfrågan för 2024. Jag svarar på förfrågningar så snart jag kan.

PS! Kolla gärna din skräppost för ibland kan mina mejl hamna där.