Har nyss börjat min week of awesome. Vi åkte härifrån Santa Barbara efter tre på eftermiddagen mot San Francisco. Började köra på motorvägen och sedan Highway 1. Radion på något högre volym och sjöng med som en stor familj. Vi var fyra tjejer och tre killar som åkte med. På vägen dit hade vi världens finaste solnedgång, hade ”Whaoo” känslan hela vägen dit vi skulle sova för dagen. Vi stannade och fotade solnedgången såklart och sedan fortsatte köra mot Big Sur.


När vi väl kom dit efter alla dessa krokiga vägar var vi framme. Vi stannade på en liten pub/bar för att fråga vart vi kunde sova någonstans. Kändes som en amerikan för en liten stund, baren var en riktigt ”country”, en high school student som jobbar, en underhållare som spelar gitarr och en underbar sammanhållning. Ville nästan inte lämna baren. När vi fick reda på vart vi kunde sova, lämnade vi klubben och begav oss mot ett ställe utanför staden. Lagen är att man inte får sova i bilen inne i staden och inte strax intill vägen. På kvällen när vi hittade vårt ”ställe” fixade vi middag, kyckling burrito och sedan tittade upp på en underbar himmel. En stjärnklar himmel med stjärnfall (såg mina första stjärnfall i mitt liv). Mycket vackert! Sedan, japp, sov vi sju personer i bilen. Lite trångt men det funkade tillslut.


Vakande nästa morgon av en underbar soluppgång över havet, bättre vy kunde vi inte ha fått! Åt frukost och sedan drog i väg mot San Francisco. Åkte förbi många olika landskap innan vi kom fram till bron, Golden Gate Bridge. Whao! Den var lika fantastisk som förra året. Vi åkte över den, fotade lite från andra sidan och åt lite lunch innan vi åkte ner till stan, Pier 39.