Igår var vi på studiebesök på SMC, fick en guided tour och även pratade med en councellor. Jisses, vilket stort campus! Det studerar ca 35.000 på SMC, varav ca 600 är svenskar. Det verkar inte helt lätt att få läsa de kurser som man behöver i sin examen, utan man behöver ha skinn på näsan och vara väldigt på! Vi tog bussen tillbaka och åt lunch på donken. Sedan gick vi ner till stranden och bränna upp den andra sidan.


Idag började dagen med den vanliga kontinentala frukosten som alltså består av muffins och kaffe/te. Det var väldigt disigt ute och regnet hängde i luften, men vi tog oss ner till stranden och hängde där några timmar. Gick sen och tog varsin hot dog stick och en cheese stick, jättegott! Nu sitter vi på Starbucks igen med dagens fynd, varsitt par Converse à 215 kr styck!! Man får dessutom väldigt fina påsar till allt man handlar. Sista shoppingen i Santa Monica idag…. Idag skiner solen som den alltid har gjort under veckan och värmen ligger på ungefär 35 grader. Hoppas att det håller sig under hela resan!


Imorgon lämnar vi underbara Santa Monica och drar oss uppåt mot Hollywood. Där vi kommer åka rundturer, gå på Walk of fame och såklart se Hollywood sign.