Efter dagens frukost som bestod utav av en bakelse och morgonens kaffe gick vi ner till stranden. Vi fick låna hotellets strandhanddukar och nästan sprang ner. Vattnet var trots allt bara ca 20*C så var det skönt att få doppa sig efter långa promenader och flygningar. Det är inte synd om oss… Vi låg där än stund och badade i The Pacific Ocean!. Solen verkade bara ta på ena sidan så vi ser ut som polkagrisar båda två! Till lunch åt vu gyros med pommes på en grek restaurang precis vid stranden. Efter lunchen tog vi en promenad söderut, ner mot Venice beach. Det är så himla häftigt här, att vi härmed meddelar att vi tagit beslutet att inte komma hem alls! Eftersom vi inte har tillgång till telefon kan ni väl sprida de vidare till berörda parter. Ni är alla även välkomna att hälsa på.


Gick förbi Muscle beach där alla visar upp sina stora muskler och mitt i alltihop spatserade en höna! Vad den gjorde där är ett mysterium. Vi vände och kom tillbaka till piren. Väl där gick vi in på nöjesfält delen. Vi spelade 3 omgångar air hockey. Jag förlorade på grund av självmål! Vi fortsatte sedan ut på piren och fotade en hel del. Nu sitter vi här på hotellrummet för att vila och bestämmer vart vi ska äta dagens middag någonstans.


Nu är vi tillbaka igen på hotellrummet efter dagens middag. Vi åt på Subway och sedan avslutade dagen med mera shopping. Hittade massor med kläder!! Verkligen affärer just för mig! Nu ska vi sova för imorgon kommer mera saker att göra som till exempel besök hos mitt kanske framtida college! Santa Monica College för att gå en guided tour.